🇳🇴 Norsk nettbutikk med rask levering! Alle Kjøkkenhjelpere er tilgjengelig på lager og sendes omgående 🚛💨

8 Tips for å kjøpe en kjøkkenhjelper

En kjøkkenhjelper er en investering for hele familien. Det er derfor viktig å velge riktig, og å ta seg tid til å velge. Da jeg skulle kjøpe en kjøkkenhjelper til dattera mi tenkte jeg gjennom ulike aspekter. Følgende viser jeg til det som var viktigst for meg og påvirket valget mitt: 

Vaske hendene selv med Kjøkkenhjelper

- Tenk over funksjonaliteten: vil du at barna skal nå kjøkkenet slik at de kan lære å lage mat, og badet slik at de kan vaske hendene? Eller vil du også at kjøkkenhjelperen skal kunne gjøres om til en stol og et bord slik at barna kan spise eller bruke det som skrivebord/pult?

Tilbehør til Multifunksjonell Kjøkkenhjelper

- At materialet er av kvalitet og holdbart. Læringstårnet skal brukes daglig og ved ulike anledninger, så det er viktig at materialet er slitesterkt og at det varer lenge. 
- I tråd med ovenstående, kjøkkenhjelper bør være enkelt å rengjøre med litt lunket vann og såpe. 

- Kjøkkenhjelper skal ha passende høyde for de stedene den skal brukes i. 

Tenk på plassen du har hjemme. Hvis du ikke har mye plass, finnes det sammenleggbare kjøkkenhjelper som vi enkelt kan lagre uten at den tar mye plass.

Sammenleggbar Kjøkkenhjelper som sparer plass på kjøkkenet

- Siden Montessori-metoden er basert på barnets autonomi og selvstendighet, er det praktisk at barnet kan flytte på det, men samtidig at den er stabil for å holde vekten til barnet. 

- Har barnet eldre søsken? De kan være store for den tradisjonelle kjøkkenhjelperen, men de klarer fortsatt ikke helt å komme seg til kjøkkenet eller baderomsskapet. For dem kan det være like viktig å samarbeide godt hjemme og føle seg komfortable med å gjøre det. I dette tilfellet er det krakker som lar dem nå den ideelle høyden.

Kjøkken krakk som kan brukes av både voksne og barn

- Og sist, men ikke minst, se at det er et møbel som inneholder EU-kvalitetssertifikatet. Dette er viktig fordi det informerer oss om kvaliteten og sikkerheten som produktet som helhet har (materialer, montering og funksjonalitet) slik at barn kan bruke det på en trygg måte.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres