🇳🇴 Norsk nettbutikk med rask levering! Alle Kjøkkenhjelpere er tilgjengelig på lager og sendes omgående 🚛💨

Nye produkter i nettbutikken januar 2024

Klatrestativ som tar minimalt med plass fra Kjøkkenhjelper.noRibbevegg 2 i 1 som gjøres om til pikler triangel fra Kjøkkenhjelper.no

 

  • Montessori Barneskap: Dette skreddersydde skapet er designet for å passe perfekt til barnets størrelse, noe som oppmuntrer til selvstendighet i påkledning. Med en høyde og form som lar barna enkelt nå sine egne klær, kan barnet ditt aktivt velge og ta på seg plagg som du har forberedt på forhånd. Denne daglige rutinen av å velge og kle på seg selv gir en sterk følelse av mestring og gjør påkledningsstunden til et høydepunkt i dagen. Barneskapet hjelper barnet med å utvikle en følelse av eierskap og ansvarlighet for sine ting, samtidig som det bidrar til et ryddigere og mer organisert barnerom.
  • Klatrestativ / Pikler Triangel med sklie: Dette er et fantastisk tillegg til ethvert lekeområde, og tilbyr barna en sikker måte å utvikle motoriske ferdigheter og balanse. Velg mellom fire livlige farger for å lyse opp rommet og gi barnet ditt timer med aktiv moro.
  • Ribbevegg 2 i 1: En innovativ løsning som forvandles fra en ribbevegg til et klatrestativ med sklie. Denne allsidige enheten er designet for å oppmuntre til fysisk aktivitet og kreativ lek, samtidig som den er praktisk og plassbesparende. Når klatrestativet ikke er i bruk, kan det enkelt henges på veggen, og sparer dermed gulvplass.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres