🇳🇴 Norsk nettbutikk med rask levering! Alle Kjøkkenhjelpere er tilgjengelig på lager og sendes omgående 🚛💨

Nyttige tips når du skal montere din nye Kjøkkenhjelper

Her finner du en liten nyttig veiledning til klargjøring, montering og vedlikehold av Kjøkkenhjelper.

Nyttige tips til montering av den nye Kjøkkenhjelper på kjøkkenet


Før du starter:

Finn frem en kniv eller tapetkniv. Vær forsiktig når du åpner at du ikke skjærer for dypt og skader stolen. Du vil finne alt du trenger av verktøy ellers i pakken din.

Finn et sted der du kan montere produktet. Om du vil unngå riper i den fine malingen anbefaler vi at du ikke monterer rett på gulvet, med bedre oppå et teppe eller kartong.  

Når du åpner pakningen vil du finne en beskrivelse / monterings instruks av hvordan du kan montere.

Hvis du ikke har tid til å montere Kjøkkenhjelperen med en gang er det viktig at pakkene med møbler oppbevares innendørs, i normal temperatur og luftfuktighet.

Monteringen:

Montering og bruksanvisning til Kjøkkenhjelper som leveres flatpakket rett på døren med gratis frakt

Legg ut delene i den rekkefølgen de skal brukes. Det finnes nok flere måter du kan gjennomføre denne monteringen, men slik anbefaler vi å gjøre dette:

1) Plasser den første store siden på en slik måte at du kan sette inn de mindre delene. Plasser de mindre delene i de sporene de tilhører. Begynn gjerne med de største delene først. Når alle delene er plasser kan plassere den andre store sideplaten og legge oppå. På samme tid kan du forsiktig plassere de mindre delene i sporene som hører til. 

Montessori stol og Læringstårn som kan lett monteres hjemme på kjøkkenet

2) Når delene står stabilt kan du plassere skruene. Det er ganske enkelt å finne hullene til skruene ettersom det er boret på forhånd. OBS Dette er viktig - skru inn skruene en etter en, men vent med å stramme de til. Dette gjør du til slutt når alle er skrudd inn. Stram alle likt da vil produktet se penest ut og vil være stabilt.

3) Husk når du snur produktet at den andre side delen ikke ennå er festet. Hvis dere er to få gjerne hjelp av en partner her og hold de sammen mens du vipper det rundt (siden stolen er lett til å løfte kan dette fint gjennomføres av 1 person også). Repeter det du akkurat gjorde med skruene på den andre siden og din Kjøkkenhjelper vil være klar. 

Sett Kjøkkenhjelperen slik den skal stå på gulvet og du er ferdig.

En siste sjekk:

Kjenn etter om Kjøkkenhjelperen er stabil. Er den ikke dette kan det være at en skrue kanskje ikke er strammet nok eller at en av de små delene ikke har glidd helt på plass i sporet. Se på alle skruene, dunk litt forsiktig med håndbaken på siden og kanskje dette vil være nok. Vi fraråder deg å duket på produktet med noen stumpe gjenstander. Etterstram om nødvendig og gjør en ny sjekk.

Kjøkkenhjelper er en barne stol eller krakk som hjelper barnet til å nå høyden ved kjøkkenbenken. Baking og matlaging er gøy sammen med familie

Rengjøring av Kjøkkenhjelperen:

Rengjør sidene og overflater i tre med en myk, fuktig klut. Bruk bare rengjøringsprodukter som egner seg for denne typen materialer. Bruk ikke produkter som inneholder ammoniakk, alkohol, blekemidler eller slipemidler. Skyll med rent vann og tørk over med en ren og tørr klut. Sørg for å tørke opp all fukt. 

Nå er Kjøkkenhjelperen klar for bruk. Det er det opp til deg og barnet ditt hva dere velger å gjøre videre - er bare fantasien som setter grenser, men anbefaler sunn fornuft. 

Bade krakk til funkis baderom til barn og voksne i tre fra kjokkenhjelper.no stige

Du kan gjøre alt selv – men du må ikke

Kjøkkenhjelper sine barne møbler er designet for å være enkle å installere og montere selv, men vårt team kan gjøre monteringen ved vår faste montør. OBS -  Dette gjeldere bare Kjøkkehjelper Original hvis du selv kan hente på vårt lager i Asker eller bor i et område som tilbyr lokal levering (begrenset antall, sjekk lager beholdning før du bestiller monteringen).

For resten av Norge får du pakken levert i en enkel og kompakt flatpakke rett på døren. I pakken finner du monterings instruksjoner som er enkle å følge.

Vi ønsker hele familien å ha mange hyggelige stunder med Kjøkkenhjelper! 

Hilsen Anna fra Kjokkenhjelper.no 

*På lik linje med alt annet barneutstyr skal Kjøkkenhjelper brukes under tilsyn av en voksen person alltid.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres